Adres
Landelijke dekking

Maak kennis met de Fittergy Coaches

Spark your energy
01 Fittergy coach

Dit is jouw coach!

Margriet Diepeveen

Hoofd locatie:
Fit4Lady Goirle - Koningsschild 17 in Goirle
Andere locaties:
Fit4Lady Leusden - Hamersveldseweg 58a in Leusden
Fit4Lady Lunteren - Dorpsstraat 171A in Lunteren

Jouw leefstijl, mijn Passie

In mijn leven draait alles om een gezonde balans. Of het nu gaat om sporten, bewegen, gezond eten, of ontspanning. Ik probeer in alles mijn balans te vinden en te behouden. Ik help anderen er graag mee. Vanuit mijn vrouwensportschool in Leusden, Lunteren en Goirle, begeleid ik mensen als fitness trainster, PS. food & lifestyle coach en nu ook als sportvasten- en wandelvastencoach.

Wat mij het meeste plezier geeft?
Het moment waarop mensen hun eigen grenzen verleggen en ontdekken dat ze meer kunnen dan ze ooit hadden gedacht. Hoe gemotiveerder je bent, hoe sneller je resultaten boekt. Iedereen kan fitter, sterker en meer ontspannen worden met de juiste sport en voeding. En ik sta klaar om je te helpen!

Eigen ervaring tijdens de kuur:
Als Sportvastencoach en actief sporter, weet ik uit eigen ervaring hoe krachtig deze methode is. Tijdens de Sportvastenkuur merkte ik geweldige verbeteringen in mijn sportprestaties—ik dans wedstrijden en train gemiddeld 4 x per week naast mijn werk bij Fit4lady.

Opleidingen:
Mijn kwalificaties
• Sportvasten Coach
• Wandelvasten Coach
• Vegan Flex Coach
• Fitness Trainster met ruim 10 jaar ervaring

Ervaring:
10 jaar Fitnesstrainster en voedingscoach en nu ook sportvasten- en wandelvastencoach.

Doelgroepen:
Voor wie?
Mannen en vrouwen die écht gemotiveerd zijn om hun leefstijl te verbeteren. Of je nu zwaarder bent, herstellende bent van een burn-out, of een nieuwe levensfase ingaat, ik help je zowel mentaal als lichamelijk om de reset te maken die je nodig hebt.

Klaar om de volgende stap te zetten?
Ben je klaar om je grenzen te verleggen en je doelen te bereiken? Neem contact met me op en ontdek wat je allemaal kunt bereiken met de juiste begeleiding en motivatie.

Let's do this together!

Download Booklet

Vul onderstaand formulier in en download onze booklet.